CONDOR OIL

Servicii

Servicii

Echipa noastra de profesionisti in vanzari si logistica, va pune la dispozitie solutii si consultanta pentru eficientizarea consumurilor mari de combustibili dar si solutia pentru furnizarea de carburanti.

CONDOR OIL doreste sa ofere mai mult decat vanzarea de carburant, respectiv solutii in managementul achizitiei si alimentarii flotei cu carburant. Obiectivul nostru este sa oferim carburanti de calitate, servicii adaugate care sa conduca la reducerea costurilor beneficiarului cu managementul flotei si achizitia de carburant.
CONDOR OIL poate amplasa o Statie Mobila de Distributie Carburant in locatia beneficiarului, ptr consumul propriu , cantitatile respectiv preturile fiind negociate in prealabil.

ECONOMIE

  • Utilizarea sistemului de baza interna CONDOR OIL aduce economii substantiale de timp si bani clientilor nostri.
  • Pretul motorinei livrate prin Statia Mobila de Distributie Carburant este mult mai competitiv decat cel de la statiile conventionale datorita inexistentei personalului de deservire si costului utilitatilor;
  • Economie de timp – toate datele alimentarilor (data si ora, nr de inmatriculare al masinii, kilometrii de la bord, cantitatea alimentata, rapoartele de consum pe fiecare utilizator) sunt disponibile la zi, actualizat si se pot importa foarte usor in programul de contabilitate generala sau cel de gestiune flota, fara a mai necesita introducerea datelor inca odata.
  • Controlul permanent asupra consumurilor de carburant pe fiecare utilizator ingradeste posibilitatea de frauda din partea soferilor si scade consumul real de carburant al intregii flote.